Jumat, 18 Desember 2015

Lirik Lagu Kanggo Riko - Demy

Lirik Lagu Kanggo Riko - Demy   (Portalpengetahuan13.com)

He he he he he he
Ho ho ho ho ho ho
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

REFF :
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Artikel Terkait

Lirik Lagu Kanggo Riko - Demy
4/ 5
Oleh