Sabtu, 05 Desember 2015

Lirik Do Re Mi (Dadu Karo Remi) - Nur Bayan dan Eny Sagita

Lirik Do Re Mi (Dadu Karo Remi) - Nur Bayan dan Eny Sagita
 http://www.portalpengetahuan13.com/

Do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
Mugo mugo gusti inggalo ngejabahi
Leren judi insyaallah munggah kaji

Jaman mbiyen kae mak'e wes natih ngelingne
Judine mbok ojo diteruske
Mbok dipikir tuwek'e timbang soro uripe
Ora sugih sing ono malah kere

Umpomo mbiyen kowe manut kandane wong tuwo
Tak mungkin uripmu tansah rekoso
Bondo lan dunyo kabeh ilang musno
Sing ono kari rogo karo nyowo wou wou wou wouuuu

Do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
Domino kiu kiu togelll'e ora metu
Bendino sambat  mumet sambat ngelu

Do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
Mugo mugo gusti inggalo ngejabahi
Leren judi insyaallah munggah kaji

Umpomo mbiyen kowe manut kandane wong tuwo
Tak mungkin uripmu tansah rekoso
Bondo lan dunyo kabeh ilang musno
Sing ono kari rogo karo nyowo wou wou wou wouuuu


Do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
Domino kiu kiu togelll'e ora metu
Bendino sambat  mumet sambat ngelu

Do re mi dadu karo remi wiwit iki mbok yo dilereni
Mugo mugo gusti inggalo ngejabahi
Leren judi insyaallah munggah kaji
Leren judi insyaallah munggah kaji

Artikel Terkait

Lirik Do Re Mi (Dadu Karo Remi) - Nur Bayan dan Eny Sagita
4/ 5
Oleh